Educaţie

Brașov. Tarifele de cazare în căminele studențești vor scădea cu… 10-15 lei!

  • caminestudentesti2_221939.jpg
 

Începând cu anul universitar 2016-2017, Consiliul de Administraţie al Universităţii Transilvania a decis micşorarea tarifelor de cazare în toate cele 13 cămine. Tarifele au fost scăzute atât pentru studenţii la buget, cât şi pentru cei la taxă. Tarifele vor scădea cu 5-10%, în funcţie de cămin şi dotările acestuia.

„Dacă până acum, un student la buget plătea pe lună 185 de lei, în căminul 1, de exemplu, începând din luna octombrie a acestui an va plăti 170 de lei. De reducere a tarifului beneficiază şi studenţii cu taxă. În anul universitar 2015-2016, pentru aceştia, tariful a fost de 300 de lei pe lună, pentru căminul 1, de exemplu. În acest an universitar, studenţii la taxă vor plăti 290 de lei pe lună.

Pentru căminele cu un grad de confort mai ridicat (C10, C16), tarifele sunt puţin mai mari: 195 de lei/lună pentru studenţii bugetaţi şi 310 lei/lună pentru studenţii cu taxă. Însă şi aici tarifele vor scădea la 180, respectiv 300 de lei pe lună“, se arată într-un comunicat. Se mai arată că datorită acestor reduceri, un student la buget va economisi într-un an peste 100 de lei, în timp ce un student la taxă va face o economie de aproximativ 70 de lei pe an.

Consiliul de Administraţie al Universităţii Transilvania precizează că  studenții vor beneficia de dotări noi. „În toate cele 13 cămine s-au derulat în această vară lucrări de igienizare, reparaţii şi reabilitări. Unele lucrări sunt încă în derulare şi urmează să se finalizeze până la finalul acestui an.  În unele cămine au fost cumpărate elemente noi de mobilier (etajere, scaune, paturi etc.), în alte unităţi de cazare au fost complet reabilitate băile, iar în camere, acolo unde a fost nevoie s-au făcut reparaţii şi zugrăveli“, se spune în comunicat.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button