Educaţie

BRAȘOV. Tâgl Licee

  • TArG1_235341.JPG
 

Conducerea Inspectoratului Școlar al Județului Brașov, împreună cu cele 41 de unități școlare liceale și profesionale din județul nostru, îi invită pe elevii claselor a VIII-a şi pe părinţii lor  la Târgul Liceelor, eveniment care va avea loc în zilele de 6 I 7 mai în spațiul expozițional din incinta Brașov Business Park. „Ajuns la cea de-a XIII-a ediție, Târgul Liceelor reprezintă un eveniment de referință în peisajul evenimentelor educaționale și de orientare școlară și profesională din județul nostru”, afirmă reprezentanţii IŞJ Braşov.
Liceenii au pregătit o paradă de modă, seminarii pe diverse teme de interes pentru tineri, precum şi diverse moemnte artistice cu muzică şi dans. Fiecare liceu sau şcoală profesională va avea câte un stand în cadrul târgului unde va prezenta produse proprii şi oferta educaţională.

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc, sâmbătă, de la ora 10.00, iar apoi va urma o paradă a modei cu ţinute realizate de elevii Colegiului Tehnic „Maria Baiulescu” din Brașov. Tot sâmbătă, va fi organizată şi o masă rotundă cu tema „Brașov – Trendsetter în cadrul învățămîntului profesional dual din România”, la care vor participa oficiali din cadrul Ministerului Educației, Ministerului Turismului, Ministerului Tineretului și Sportului, Primăriei Municipiului Brașov, Consiliului Județean Brașov, Prefecturii Brașov, Camerei de Comerț și Industrie Brașov și reprezentanți ai Ambasadelor și Camerelor de Comerț Germane și Austriece din România.
Vor urma momente artistice susținute de Ansamblul de percuție „Versus” al Liceului de Muzică „Tudor Ciortea” din Brașov (îndrumător prof. Adriana Cristina Puia), Ansamblul de dansuri populare al Palatului Copiilor Braşov (îndrumător prof. Benone Pepine), precum şi muzică şi dans cu elevi ai Cercului de muzică ușoară de la Palatul Copiilor din Brașov (îndrumător prof. Ioan Pancea). De asemenea, duminică, participanţii la târg vor putea vizitare standurile expozanților şi se vor putea bucura de momentele artistice de muzică şi dans ale elevilor Cercului de muzică ușoară de la Palatul Copiilor, închiderea evenimentului urmând să aibă loc la ora 13.00.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button