Educaţie

BRAȘOV. Sala de gimnastică de la Şcoala Gimnazială nr. 9 este gata de recepţie

 

Lucrările de amenajare a unei săli de gimnastică la Şcoala Gimnazială nr. 9 din cartierul Noua au fost finalizate. „Mâine se va semna procesul-verbal de recepție a noii săli de sport, ținând cont de faptul că din punctul nostru de vedere copiii trebuie să aibă posibilitatea să facă cât mai multă mișcare pentru crește sănătoși”, a precizat viceprimarul Mihai Costel.

Sala de sport a fost realizată pe structură metalică şi este destinată activităţilor sportive necompetiţionale, cum ar fi: gimnastică, lupte, ping-pong, trambuline, capre, etc.,. Regimul de înălţime este P+E, sala fiind prevăzută cu spaţiul pentru activităţile sportive, cabinet medical, birou, vestiare, grupuri sanitare şi spaţiu de depozitare material sportiv.

Sala poate fi folosită concomitent de 60 de persoane.

Clădirea a fost construită de SC Instalaţii Trust SA. Valoarea investiţiei a fost de 1.029.172,43 lei cu TVA, iar termenul de realizare de 12 luni.

 

foto – arhivă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button