Educaţie

BRAŞOV. Încă un candidat eliminat de la Bac

 

Absolvenţii de liceu au susţinut astăzi ultima probă scrisă, la alegere dintre disciplinele cuprinse în aria curriculară a profilului şi specializării, din cadrul examenului de Bacalaureat – sesiunea de toamnă. Cei mai mulţi au dat examen la geografie – 208 dintre cei 490 care au participat, respectiv 157, la biologie vegetală şi animală. 623 înscriși în județul nostru. 132 de candidaţi au absentat, iar un candidat care dădea examen la geografie a fost eliminat pentru fraudă. El va mai putea da examen doar în 2020, conform regulamentului.
Rezultatele se vor afișa pe 1 septembrie, fiindcă, în premieră, după probele scrise urmează cele de competențe (așa-zis orale), deşi acestea nu influenţează rezultatul examenului naţional.
Evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română (proba A) se desfășoară în zilele de 24 și 27 august și este urmată de evaluarea competențelor în limba maternă (proba B) în 28 august. Evaluarea competenţelor digitale (proba D) are loc în intervalul 29 – 30 august, iar evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională (proba C) este programată în zilele de 30 și 31 august.

Citiţi şi:

BAC 2018. Ultima probă scrisă. Subiectele şi baremele de notare la cele 13 discipline


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button