Educaţie

BRAŞOV. Armata „invadează” Colegiul Naţional Unirea

 

În perioada 17-24 octombrie, în judeţul Braşov va fi marcat evenimentul „Ziua Armatei în şcoli”. Astfel, Centrul Militar Zonal Braşov, în cooperare cu Academia Forţelor Aeriene „Henri Coandă”, Brigada 2 Vânători de Munte „Sarmisegetuza” şi Inspectoratul Şcolar al Judeţului Braşov vor desfăşura activitaţi specifice de promovare a imaginii Armatei României.

În acest context, joi, 20 octombrie, între orele 10.00-14.00, la sediul Colegiului Naţional „Unirea”, sunt aşteptaţi elevii şi cadrele didactice din şcolile braşovene, pentru o scurtă prezentare a aceea ce înseamnă Armata Română în ziua de azi. Totodată, va avea loc prezentarea unui program de instruire, înainte de plecarea în misiune, riscuri şi ameninţări de către  militari, participanţi la misiuni în teatrele de operaţii.

În curtea instituţiei, vor fi amenajate standuri cu tehnică militară specifică Forţelor Terestre: alpinism, armament uşor de infanterie, dar vor fi şi militari echipaţi în ţinută de luptă, participanţi la misiuni în teatrele de operaţii. De asemenea, va fi amenajat un stand al Centrului Militar Zonal Braşov cu oferta educaţională din Ministerul Apărării Naţionale.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button