Educaţie

BAC 2018. Ultima probă scrisă. Subiectele şi baremele de notare la cele 13 discipline

 

Absolvenţii de liceu au susţinut astăzi ultima probă, la alegere dintre disciplinele cuprinse în aria curriculară a profilului şi specializării, din cadrul examenului de Bacalaureat sesiunea de toamnă. Candidaţii puteau opta pentru biologie (biologie vegetală şi animală sau anatomie şi genetică), chimie (anorganică sau organică), fizică, informatică (Limbaj C/C + + sau Limbajul Pascal), de mai multe niveluri, geografie, logică şi argumentare, economie, filosofie, psihologie sau sociologie.
Pentru a vă ajuta la descărcarea şi vizualizarea subiectelor şi baremelor de evaluare şi de notare de pe site-ul Ministerului Educaţiei, unde documentele sunt arhivate şi puse la pachet, cu variante în toate limbile studiate (română, germană, maghiară, iar uneori şi rusă, ucraineană ş.a.), specificăm că subiectele şi baremele de evaluare şi de notare le găsiţi AICI.
Daţi click pe penultimul link al paginii: Proba E.d) Anatomie și fiziologie umană, genetică și ecologie umană, Biologie vegetală și animală, Chimie, Economie, Fizică, Filosofie, Geografie, Informatică, Logică și argumentare, Psihologie, Sociologie – ora 15:00 23.08.2018 şi descărcaţi arhiva, din care extrageţi disciplina care vă interesează: alegeţi „var_1” (subiectul) în limba dorită: „LRO” pentru română, „LGE” pentru germană, „LMA” – limba maghiară etc. şi şi „bar_1” (baremul), care e doar în română.

Citiţi şi:

BRAŞOV. Încă un candidat eliminat de la Bac

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button