Educaţie

AICI, subiectele și baremele la Limba și literatura română / Subiect diferit pentru elevii care studiază în maghiară

AICI, subiectele și baremele la Limba și literatura română. Ministerul Educației Naționale prin Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație (CNPEE) a publicat subiectele complete și baremele de evaluare și de notare a lucrărilor scrise de la simularea probei de Limba și literatura română a Evaluării Naționale care a avut loc astăzi (detalii: Evaluarea Națională – subiecte mai ușoare la limba română ), pe care le găsiți mai jos.

Subiectele au fost diferite pentru absolvenții care au studiat în limba maghiară față de cele ale absolvenților care au studiat în limba română și în limba germană (în județul nostru).

Prezență de 93% la Brașov

Potrivit lui Valentin Bucur, purtător de cuvânt al Inspectoratului Școlar al Județului (IȘJ) Brașov, 5.069 de elevi sunt înscriși în clasa a VIII-a în anul școlar curent și au putut participa la simularea examenului de Evaluare Națională.
„Dintre cei 5.069 de elevi înscriși în clasa a VIII-a în județul Brașov, 39 urmează cursurile fără frecvență și de regulă nu participă la examenele naționale.
La proba de Limba și literatura română au fost prezenți 4.709 elevi, reprezentând un procentaj de aproape 93,62, mai mare decât în anii școlari precedenți.
Subiectele pentru probele scrise ale acestei simulări sunt elaborate de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație din cadrul Ministerului Educației, respectând programa școlară, având o structură asemănătoare cu a celor ce vor fi elaborate pentru probele Evaluării Naționale din vară”
.

AICI, subiectele și baremele la Limba și literatura română

Subiectul la Limba și literatura română

Baremul de evaluare și de notare

Subiectul la Limba și literatura română pentru școlile și secțiile cu predare în limba maghiară

Baremul de evaluare și de notare pentru școlile și secțiile cu predare în limba maghiară


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] AICI, subiectele și baremele la Limba și literatura română / Subiect diferit pentru elevii care … […]

1 an în urmă

[…] naționale, la Brașov fiind vorba de germană și maghiară. Aceștia au primit și astăzi subiectele de matematică în limba în care au […]

Back to top button