Economic

Update. Decretul de numire a noului ministru al Fondurilor Europene, publicat în Monitorul Oficial

 

Decretul de numire a noului ministru al Fondurilor Europene, Dragoș Dinu, a fost publicat, în această după-amiază, în Monitorul Oficial. Președintele Klaus Iohannis a acceptat propunerea înaintată de premierul Dacian Cioloș și a semnat numirea acestuia în funcția de ministru.

Potrivit Guvernului, Dragoș Dinu a fost începând din 2008 expert internațional și național în domenii precum analiză funcțională, planificare strategică, politici publice, analiză și dezvoltare instituțională. Din această calitate, a reprezentat instituții internaționale precum Banca Mondială sau UNICEF și a coordonat și implementat proiecte în instituții publice din România, Georgia, Estonia, Republica Moldova, Macedonia, Kosovo sau Serbia.

Citiți și: 

Dragoș Dinu este propus pentru funcția de ministru al Fondurilor Europene. Președintele Klaus Iohannis a acceptat numirea acestuia


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button