Economic

Un brașovean e vicepreședinte la Bitdefender – parteneriat cu Ferrari în Formula 1

Un brașovean e vicepreședinte la Bitdefender – parteneriat cu Ferrari în Formula 1.

Apreciata companie românească Bitdefender are un vicepreședinte din Brașov. Este vorba de Răzvan Todor, care coordonează departamentele de Business Management, Product Management și Strategic Partnerships.

Bitdefender a încheiat un parteneriat multianual cu Ferrari, pentru a deveni partenerul global de securitate cibernetică al scuderiei „căluțului cabrat” în Campionatul Mondial de Formula 1.

Prin urmare, începând cu Marele Premiu de la Singapore, Bitdefender va afișa logo-ul companiei pe căștile piloților Ferrari, precum și pe monopostul F1-75 condus de Charles Leclerc și Carlos Sainz. Din 2023, acesta va apărea și pe echipamentul de curse, și pe uniformele echipei.

„Suntem încântați să fim în acest nou parteneriat cu Bitdefender, cu care împărtășim valori precum cel mai înalt nivel de eficiență tehnologică, căutarea excelenței în performanță și o cultură a securității”, a declarat Mattia Binotto, Team Principal și Managing Director la scuderia Ferrari, potrivit bitdefender.com.

Despre Bitdefender

Compania a fost fondată în 2001 de actualul CEO și acționar principal, Florin Talpeș. Bitdefender dezvoltă și furnizează produse și servicii de securitate cibernetică, inclusiv protecție a punctelor terminale, cloud și securitate gestionată, software antivirus și securitate IoT. 

Produsele Bitdefender sunt distribuite prin parteneri în peste 150 de țări și se estimează că piața din SUA va genera peste 40% din veniturile sale. În 2020, compania avea peste 1.600 de angajați în întreaga lume. 

În mai 2020, Bitdefender s-a clasat pe locul nouă la nivel global printre furnizorii de aplicații anti-malware Microsoft Windows, cu 4,27% din cota de piață, conform Wikipedia.

Un brașovean e vicepreședinte la Bitdefender – parteneriat cu Ferrari în Formula 1.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
6 luni în urmă

[…] 1. Marele Premiu al Australiei, a treia rundă a sezonului în Formula 1, s-a încheiat spectaculos, cu accidente, steaguri roşii şi un final sub Safety Car. Momentan, […]

Back to top button