Economic

Uber oferă curse cu 50% mai ieftine către mall-urile din Brașov

 

Brașovenii sunt invitați să își lase mașina acasă când merg la cumpărăturile de Crăciun. În luna decembrie, Uber oferă 50% reducere la cursele către și de la cele mai importante centre comerciale din Brașov.

Tot ce trebuie să faci este să introduci în aplicație codul promoțional corespunzător centrului comercial ales de tine și vei beneficia de o reducere de 50% la curse.

Cum funcționează

●Deschide meniul aplicației Uber și selectează „Promoții” și apoi „Adaugă cod promoțional”.
●Dacă folosești noua aplicație pentru utilizatori Uber, deschide meniul aplicației (colțul din stânga sus) și să selectează „Metode de plată” și apoi „Adaugă cod promoțional”
●Introdu în aplicație codul promoțional corespunzător centrului comercial ales (îl găsești în lista de mai jos). Codul promoțional trebuie introdus o singură dată în aplicația Uber.
●Comandă apoi o mașină și bucură-te de drum: un șofer partener va ajunge la tine în câteva minute pentru a te duce confortabil și în siguranță la destinație;
●Promoția se aplică automat după introducerea codului promoțional în aplicație și este valabilă atât pentru utilizatorii noi, cât și pentru utilizatorii existenți, de vineri, 9 decembrie, ora 10:00, până sâmbătă, 24 decembrie, ora 00:00, în limita a 2 curse/utilizator către și de la fiecare dintre centrele comerciale din campanie.

NU EȘTI UTILIZATOR UBER? FĂ-ȚI CONT PE UBER.COM/APP, INTRODU CODUL PROMOȚIONAL CUMPARATURI ȘI PRIMA TA CURSĂ ESTE GRATUITĂ, ÎN LIMITA A 30 RON.

Centre comerciale în Brașov

1. Coresi Shopping Resort. Cod promoțional: Coresi
2. Unirea Shopping Center. Cod promoțional: UnireaCenter
3. Eliana Mall. Cod promoțional: ElianaMall
4. Magnolia Shopping Center. Cod promoțional: MagnoliaCenter
5. Star. Cod promoțional: StarShopping


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Dan Gaspar

Administrator site, Descriere descriere

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button