Economic

Și la BRAȘOV. Prețurile la carburanți, în continuă CREȘTERE! Cea mai ieftină benzină/motorină o găsiți la…

  • benzinarie.jpg

Prețurile la benzină și motorină cresc constant. La momentul actual, prețul unui baril de petrol este de aproape 140 de euro, aproape de maximul atins în acest an, în luna martie.

La Brașov, astăzi, cea mai ieftină benzină este la Lukoil – 8,35 lei/litru. La Petrom se poate alimenta cu 8,39 lei/litru, același tarif avându-l Socar. La Mol, prețul pe litru e 8,42, iar la Mol, 8,45, conform Monitorului Prețurilor.

La motorină, tot la Lukoil este cel mai ieftin – 8,93 lei/litru, apoi urmând Petrom, 8,96, Socar și Mol, ambele cu 8,99, și OMV, 9,04.

Dacă vor să îşi umple rezervorul, şoferii scot din buzunare cu circa 35 de lei mai mult față de luna trecută.  

Consultantul economic Adrian Negrescu a declarat pe această temă, la Antena 1: „Preţurile produselor rafinate în România cresc odată cu creşterea preţului curentului, a gazelor, a costurilor. Preţurile vor creşte în continuare, pe măsură ce petrolul va deveni mai scump şi problemele economice, la nivel internaţional, se vor agrava”.

Ca o constatare, România se numără printre ţările din UE cu cei mai ieftini carburanţi.  


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button