Economic

Mircea Lucescu e în pierdere la Brașov

Mircea Lucescu e în pierdere la Brașov

Venerabilul antrenor român de fotbal este și om de afaceri. „Il Luce”, în prezent pe banca tehnică a echipei Dinamo Kiev, e acționar minoritar la SC Romradiatoare Brașov. Are o participație de 16,50%.

Romradiatoare Brașov a raportat pentru primele 3 trimestre o cifră de afaceri de 20,26 milioane lei. Cu 35,63% mai mică decât în perioada similară a anului trecut. Dar și trecerea pe pierdere. Compania a realizat la 9 luni venituri din exploatare de 21,95 milioane lei. În scădere cu 31,75% față de cele din intervalul corespondent din 2021, așa cum a informat Profit.ro.

La ultimul preț de la BVB, unde acțiunea firmei brașovene se tranzacționează sporadic și pe volume mici (0,6800 lei/acțiune), capitalizarea bursieră a acesteia se situează la 10,20 milioane lei (2,07 milioane euro). Astfel, valoarea pachetului acționarului majoritar Transilvania Investments Alliance, cu o deținere de 76,51% din capitalul social, este 7,80 milioane lei (1,59 milioane euro). Valoarea investiției lui „Il Luce” la Romradiatoare se ridică la 1,68 milioane lei (cu puțin peste 340.000 de euro).

Mircea Lucescu e în pierdere la Brașov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button