Economic

Louvre Hotels Group – și la Brașov

Louvre Hotels Group – și la Brașov.

Louvre Hotels Group este al doilea cel mai mare lanț hotelier din Europa, după francezii de la Accor.

Cei de la Louvre Hotels Group au planuri de extindere în România în acest an.

Louvre Hotels Group – și la Brașov. Iulian Sava, manager de dezvoltare pentru România, Bulgaria și Republica Moldova al Louvre Hotels Group, a declarat în acest sens pentru Profit.ro: „Ne propunem să semnăm contracte de afiliere cu 5 proprietăți din România până la finalul anului. Suntem în discuții cu proprietari de hoteluri din sudul României, București, Brașov, Cluj. În general, din orașe mai mari”.

Potrivit lui Sava, procesul de a găsi proprietăți pretabile afilierii unui lanț este destul de dificil: „Depinde foarte mult de tipul de proprietar. Unii văd afilierea doar din perspectiva unui cost. Adică este un cost, nu o investiție. Alții au hoteluri care nu se pretează în a fi afiliate la un lanț, dar care își doresc. E și concurența, care e normală. Cu cât sunt mai multe branduri, toată lumea are de câștigat. Și investitorii, și clienții finali, și angajații”.

Louvre Hotels Group, parte a gigantului chinez Jin Jiang Holding, operează și deține 1.652 de hoteluri. Acestea sunt clasificate de la 1 la 5 stele. Funcționează sub 11 branduri în 60 de țări la nivel mondial. În Europa, grupul deține și operează 1.161 de unități. În prezent, grupul are în România doar două hoteluri, sub brandul Golden Tulip (4 stele), în Cluj-Napoca și Sibiu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 luna în urmă

„Louvre Hotels Group, parte a gigantului chinez Jin Jiang Holding…” Pot să stea la ei acasă.

Citeşte şi...
Close
Back to top button