Economic

Joburi la Târgurile de Crăciun / Și la Brașov / Ce salarii…

Joburi la Târgurile de Crăciun.

Perioada sărbătorilor de iarnă deschide noi oportunități de lucru pentru cei care își caută o activitate part-time sau full-time, plătită, în acest sezon.

Joburi la Târgurile de Crăciun

În București, Sibiu, Craiova, Brașov și Timișoara au apărut pe bestjobs anunțuri pentru vânzători la Târgurile de Crăciun, cu oferte salariale cuprinse între 600 și 900 de euro. Tot pe bestjobs, candidații pot găsi și anunțuri pentru personal la Târgurile de Crăciun din Austria și Germania, cu oferte salariale de 3.000 și 3.500 de euro.

Totodată, centrele comerciale caută consilieri de vânzări pentru pop-up store-uri (magazine tip insulă) cu produse de Crăciun, cu salarii între 900 și 1.200 de euro pentru un program full-time, în intervalul 10.00-22.00, dar și animatori pentru petreceri de copii, cu oferte de 500-700 de euro. Magazinele care comercializează decorațiuni de Crăciun caută, de asemenea, consilieri de vânzări, oferind între 500 și 700 euro pe lună.

Târgurile de Crăciun din România au devenit tot mai atractive pentru turiști, fiind locul de unde participanții își pot procura cadourile de sezon pentru cei dragi, dar și unde pot testa preparate locale. Datorită acestei notorietăți, de la un an la altul, cele mai mari târguri își îmbogățesc oferta pentru participanți, iar primăriile organizează spectacole și concerte de sezon. Pregătirea acestor evenimente necesită personal suplimentar și implică recrutarea de noi angajați pe durata lor.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button