Economic

Hotel din Predeal – scos la vânzare / Suma cerută

Hotel din Predeal – scos la vânzare.

CFR Marfă a anunțat valorificarea Hotelului Express, prin înțelegerea părților, conform art. 248 din Codul de Procedura Fiscală, activ aflat sub sechestru ANAF, s-a precizat într-o postare de pe pagina oficială de Facebook a societății din subordinea Ministerului Transporturilor.

Hotel din Predeal – scos la vânzare

„Hotelul este funcțional, dar este pe pierdere. Iarna cât de cât mai merge, când e zăpadă, grație poziționării sale lângă Gara Predeal. Mai ales când sunt vacanțe școlare are grad de ocupare de aproape 100%. Vara e sezon mort. Hotelul trebuie să fie luat de cineva care se pricepe în domeniul turistic, noi nu ne pricepem la turism. Cu excepția recepționerelor, angajații de acolo nu sunt profesioniști în turism, ci personal de-al nostru, feroviari reconvertiți. Noi, la înființarea societății, am moștenit o Românie în miniatură, cu nave, cu hoteluri. Trebuie să ne concentrăm pe obiectul nostru principal de activitate, transportul feroviar”, a declarat pentru Club Feroviar directorul general al CFR Marfă, Daniel Apostolache.

Potrivit sursei citate, valorificarea bunurilor se va face prin „înțelegerea părților”, după modelul „așa cum sunt, acolo unde sunt”. Data limită de depunere a ofertelor este 22 decembrie 2023, ora 12.00, iar prețul la care a fost scos la licitație hotelul de trei stele este de 15 milioane de lei.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
2 luni în urmă

[…] Feroviar, câțiva călători, plictisiți, au încercat să le dea o mână de ajutor celor de la CFR, împingând garnitura. Evident, în spirit de […]

Back to top button