Economic

Hotel din Brașov, vândut pentru 9,4 milioane de euro

Hotel din Brașov, vândut pentru 9,4 milioane de euro, preț mai mare decât estimarea.

Compania hotelieră Aro Palace (simbol bursier ARO) şi-a anunţat acţionarii cu privire la rezultatul licitației publice cu ofertă în plic sigilat pentru vânzarea hotelului Coroana-Postăvarul din Braşov. Acesta a fost vândut în cele din urmă pentru 9,4 milioane de euro către Elevate Properties SRL, potrivit Bursei de Valori Bucureşti.

Luna trecută, compania scria într-un raport de la BVB că plănuieşte să obţină pe imobil minimum 9,1 milioane de euro fără TVA. Inițial, Consiliul de Administraţie a convocat acţionarii pentru a vota vânzarea imobilului la un preţ minim de 8,4 milioane de euro.

Aro Palace este controlată în proporţie de 85,7% de Transilvania Investments Alliance (TRANSI), urmată de SIF Muntenia (SIF4), cu 10,4%. De la începutul anului, acţiunile ARO sunt pe plus cu 78%, pe un rulaj de 100.000 de lei. Dinamica din ultimele 12 luni ajunge la plus 187,4%, în vreme ce capitalizarea atinge circa 194 de milioane de lei, conform zf.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
7 luni în urmă

[…] Hotelul a fost achiziţionat de către Elevate Properties SRL, în urma unei licitaţii publice, pentru preţul de aproape 9,4 milioane de euro (detalii aici) […]

Back to top button