Economic

Dragoș Dinu este propus pentru funcția de ministru al Fondurilor Europene. Președintele Klaus Iohannis a acceptat numirea acestuia

 

Premierul Dacian Cioloș l-a propus pe Dragoș Dinu pentru funcția de ministru al Fondurilor Europene.

„Premierul Dacian Cioloș a înaintat în această dimineață domnului președinte al României, Klaus Iohannis, propunerea de numire a domnului Dragoș Cristian Dinu în funcția de ministru al Fondurilor Europene. Dragoș Dinu este specialist în managementul public, inclusiv managementul fondurilor europene”, se arată în comunicatul de presă al Guvernului.

Începând din luna mai 2016, Dragoș Dinu a ocupat funcția de secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene.

„Rolul său în această echipă a fost concentrat pe procese majore și actuale care privesc gestionarea fondurilor europene precum: desemnarea autorităților de management pentru perioada 2014-2020 sau ridicarea și închiderea  condiționalităților ex-ante aferente Acordului de Parteneriat 2014-2020”, precizează Guvernul. 

Președintele Klaus Iohannis a acceptat propunerea și a semnat numirea lui Dragoș Dinu în funcția de ministru. Ceremonia de depunere a jurământului de învestitură a noului ministru al Fondurilor Europene va avea loc la ora 18.30, la Palatul Cotroceni.

Citiți și: 

Cine i-ar putea lua locul lui Cristian Ghinea la Ministerul Fondurilor Europene?

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button