Economic

COMUNICAT DE PRESĂ – LANSARE PROIECT Martie 2021

 

Promotorul de proiect UAT Comuna Teliu anunță lansarea proiectului „Modernizarea infrastructurii rutiere, în comunitatea marginalizată din Comuna Teliu”.

Proiectul beneficiază de un grant în valoarea de 39.475 € oferit de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturi SEE în cadrul Programului Dezvoltare locală, Schema de granturi mici „Acces la finanțare”, Operator de Program Fondul Român de Dezvoltare Socială.

Perioada de implementare a proiectului este de 9 luni.

Obiectivul general al proiectului constă în îmbunătățirea situației persoanelor aflate în comunițățile marginalizate din comuna Teliu, județul Brașov, prin demararea primei etape de realizare a documentație necesare reabilitării și modernizării infrastructurii rutiere.

Vor fi realizate documentațiile tehnice:

– realizarea documentatie tehnice suport necesare fundamentarii investitiei propuse si anume elaborarea studiilor topografice si a celor geotehnice, precum si a expertizei tehnice.

– realizarea documentatie tehnice specifice-DALI in vederea reabilitarii si modernizarii unui numar de 18 trasee axiale de strazi, dispuse in zona centrala a localitatii Teliu, care impreuna, totalizeza o lungime 6.275 km.

– realizarea documentatiei specifice pentru obtinerea de avize. Pentru fiecare aviz solicitat in Certificatul de urbanism se va realiza o documentatie tehnica specifica, care ulterior va fi transmisa institutiilor vizate in vederea acordarii Avizului mentionat.

– plata taxelor, avizelor acordurilor necesare obtienerii autorizatiei de construire.

Evenimentul de lansare a proiectului va avea loc în data de 31.03.2021 în Sala de Consiliu a Primăriei Teliu.

Pentru mai multe informații legate de proiect ne puteți contacta la datele de mai jos:

Tel: 0268518316; Fax: 0268518487

Email: primariateliu@yahoo.com

Material realizat cu sprijinul financiar al Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021. Conținutul acestuia nu reflectă opinia oficială a Operatorului de Program, a Punctului Național de Contact sau a Oficiului Mecanismului Financiar.  


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare