Economic

COMUNICAT DE PRESĂ LANSARE PROIECT – iunie 2022

  • teliu_3.png

Promotorul de proiect UAT Comuna Teliu anunță lansarea proiectului „Îmbunătățirea condițiilor sociale din Comuna Teliu prin construirea și reabilitarea podurilor și punților din localitate”.

Proiectul beneficiază de un grant în valoarea de 39.376 € oferit de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturi SEE în cadrul Programului Dezvoltare locală, Schema de granturi mici „Acces la finanțare”, Operator de Program Fondul Român de Dezvoltare Socială.

Perioada de implementare a proiectului este de 9 luni.

Obiectivul general al proiectului consta in imbunatatirea situatiei persoanelor aflate in comunitatile marginalizate din comuna Teliu, judetul Brasov, prin demararea primei etape de realizare a documentatie necesare construirii si reabilitarii podurilor si puntilor din localitate

Vor fi realizate documentațiile tehnice:

– realizarea documentatie tehnice suport necesare fundamentarii investitiei propuse si anume elaborarea studiilor topografice si a celor geotehnice, precum si a expertizei tehnice .

– realizarea documentatie tehnice specifice-DALI in vederea construirii si reabilitarii unui numar de 8 poduri si punti, dispuse in zona centrala a localitatii Teliu. 

– realizarea documentatiei specifice pentru obtinerea de avize. Pentru fiecare aviz solicitat in Certificatul de urbanism se va realiza o documentatie tehnica specifica, care ulterior va fi transmisa institutiilor vizate in vederea acordarii Avizului mentionat.

– plata taxelor, avizelor acordurilor necesare obtienerii autorizatiei de construireEvenimentul de lansare a proiectului va avea loc în data de 09.06.2022 în Sala de Consiliu a Primăriei Teliu.

Pentru mai multe informații legate de proiect ne puteți contacta la datele de mai jos:

Tel: 0268518316; Fax: 0268518487

Email: primariateliu@yahoo.com

Material realizat cu sprijinul financiar al Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021. Conținutul acestuia (text, fotografii, video) nu reflectă opinia oficială a Operatorului de Program, a Punctului Național de Contact sau a Oficiului Mecanismului Financiar. Informațiile și opiniile exprimate reprezintă responsabilitatea exclusive a autorului

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button