Economic

Ce se întâmplă activele Dr. Oetker România

Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care The New Originals Company GmbH intenționează să preia activele deținute de Dr. Oetker România.

„Activele preluate sunt aferente afacerii cu produse din soia desfășurate în România de către Dr. Oetker sub marca Inedit. Dr Oetker este o companie al cărei obiect principal de activitate este comerțul cu ridicata specializat al altor alimente, inclusiv peşte, crustacee şi moluşte.

The New Originals Company GmbH este membră a holdingului de investiții Raiffeisen, care este prezent pe piața din România prin investiții în companii active pe piețele financiare, în diverse domenii ale producției industriale, energiei, IT și distribuției de produse de larg consum. Pe piața produselor din soia, Raiffeisen este prezent prin vânzările generate de producătorul din Slovacia, Alfa Bio s.r.o.”, se arată într-un comunicat al Consiliului Concurenței.


În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button