Economic

Cât costă o casă săsească situată la 15 kilometri de Brașov / Are 12 camere / Bonus

Cât costă o casă săsească situată la 15 kilometri de Brașov.

O casă săsească din Codlea, construită între anii 1905-1907, este la vânzare, potrivit celor de la Sotheby’s Romania.

Sursa citată a detaliat că imobilul are o suprafață utilă de 450 mp (D+P+M) și este complet restaurat, actualul proprietar acordând o atenție deosebită conservării detaliilor arhitecturale originale. Instalațiile complet noi, garajul cu acces automatizat și încălzirea centralizată separată pe fiecare nivel sunt doar câteva elemente discrete ale modernității. Iar proprietatea beneficiază de un bonus: în aceeași curte există o casă complet separată, cu o suprafață de peste 200 mp dispuși pe două niveluri. Construită în 1973, locuința este complet modernizată și utilată. Întins pe o suprafață de 1.826 mp, terenul este compus din două părți distincte: o curte în bună măsură pietruită, mărginită de plante ornamentale, și o grădină terasată cu pomi fructiferi.

Cât costă o casă săsească situată la 15 kilometri de Brașov

Proprietatea se află în centrul orașului Codlea, la 15 kilometri de Brașov și la numai 5 kilometri de Aeroportul Ghimbav. Prețul la vânzare este de 375.000 de euro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button