Economic

Caravana „Dabo, donerul german şi Horia Vârlan” a poposit la Braşov

  • dabodoner1.jpg
 

Caravana „Dabo, donerul german şi Horia Vârlan” a poposit vineri, 23 noiembrie 2018, la Braşov. Maestrul bucătar Horia Vârlan a preparat în faţa braşovenilor, care au trecut pragul restaurantului, faimosul doner premiat de trei ori în Germania. Clienţii au fost încântaţi de întâlnirea cu faimosul chef, mai ales că nu se aşteptau ca acesta să gătească în faţa lor, să îi servească şi să discute cu ei.

„Maestrul Horia Vârlan este imaginea brandului Dabo Doner. În cadrul caravanei, acesta merge din oraş în oraş acolo unde există restaurante Dabo Doner. Primele popasuri culinare au loc în Braşov, Focşani, Botoşani şi Roman. Oamenii au posibilitatea să-l vadă pe maestru preparând donerul, care este produsul nostru de bază. Donerul de pui este făcut în faţa clientului. Chifla este proaspătă, abia scoasă din cuptor, şi este preparată cu o carne 100% naturală, care nu conţine absolut deloc conservanţi sau aditivi. Maestrul va arăta, va demonstra, va vorbi despre acest produs, care este 100% natural, va face donerul pentru clienţii care vor veni în locaţie, va sta de vorbă cu ei şi va răspunde la întrebări”, a declarat Valentin Tifir, administratorul Dabo Doner Braşov.

Maestrul s-a simţit bine în mijlocul oamenilor, care l-au primit cu bucurie, şi cărora le-a oferit un produs 100% natural.

„Eu pregătesc dabo doner de destul mult timp şi sunt încântat de modul simplu de pregătire. Îmi place chifla, este tot timpul proaspătă şi fierbinte, carnea este bine condimentată, din ingrediente naturale, ceea ce înseamnă că-mi face plăcere să le gătesc pentru că nu mă apropii de nimic ce nu este natural. Nu avem decât carne curată, chifla proaspăt scoasă din cuptor, salată, roşii şi un sos absolut delicios”, a explicat maestrul Horia Vârlan.

Donerul nu conține conservanți sau aditivi, este preparat în faţa clienţilor, iar un secret al gustului senzațional al acestuia îl constituie condimentele care sunt importate din Nürenberg.

De cinci ani pe piaţa din România

Primul restaurant Dabo Doner s-a deschis în România în anul 2013. Totul a început la Sibiu, unde cu un concept distinct de clasicul fast-food, Dabo Doner a început să capete popularitate şi încrederea clienţilor săi, extinzându-şi activitatea într-un interval foarte scurt în multe oraşe din ţară în sistem de franciză. De-a lungul timpului, Dabo Doner şi-a perfecţionat politicile și procedurile, îmbunătăţind procesele de pregătire a produselor.

Principiul care stă la baza activității Dabo Doner este prepararea produselor la fața locului (chiflă, carnea pentru kebab, salatele, sosurile).

Afacerea a pornit în urma unui colaborări cu Atlantik Döner din Nürenberg, doner-ul kebab care a obţinut trei ani la rând locul 1 în Germania pentru gust și calitate.

Omul din spatele întregului concept Dabo Doner România este antreprenorul sibian Dan Paștiu. Acesta se afla în Germania când un prieten l-a invitat să mănânce ceva diferit. În momentul în care a auzit cuvântul „doner” aproape a refuzat invitația. Dar când a ajuns să îl guste și-a schimbat părerea radical, devenind un produs pe care l-a consumat cu regularitate mai bine de cinci ani. Fiind convins că o să fie un succes și în România, așa a luat naștere restaurantul Dabo Doner care a devenit una din cele mai apreciate francize din ţara noastră.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button