Economic

BRAŞOV. Seminar „Soluții financiare de susținere a mediului antreprenorial”, organizat la Camera de Comerţ şi Industrie

 

Camera de Comerţ şi Industrie Braşov, în colaborare cu Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii (FNGCIMM) şi cu Banca Transilvania, organizează, în 13 august 2019, de la ora 11.00, la sediul CCI Braşov, seminarul cu tema „Soluții financiare de susținere a mediului antreprenorial”, informează instituţia.

În cadrul evenimentului și în prezența ministrului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Radu Oprea, se vor prezenta soluțiile de finanțare și garantare destinate antreprenorilor aflați la început de drum, declarați admiși în Programul Start-Up Nation 2018-2019 și care intenționează să acceseze creditul punte de la Banca Transilvania, garantat de FNGCIMM.

Totodată, participanţii vor afla şi alte informații despre soluţiile de finanţare şi de garantare pentru: investiții și dezvoltarea afacerilor; creșterea calității vieții (Programul „Investește în tine”, Programul „Prima mașină” și Programul „Prima Casă”) şi produse alternative din portofoliul FNGCIMM pentru inițierea și dezvoltarea afacerilor. La eveniment vor fi prezenţi reprezentanţi ai Bancii Transilvania, ai autorităților publice locale și antreprenori.

Printre temele abordate în cadrul seminarului se numără: „Soluții pentru finanțarea și eficientizarea afacerii”; „Oferta FNGCIMM dedicată susținerii accesului la finanțare al  antreprenorilor; Avantajele garanțiilor financiare”; „Start-Up Nation: de la idee până la implementarea proiectului” şi „Garantarea finanțărilor dedicate investițiilor și derulării activității curente”.

Evenimentul va fi urmat de o sesiune de întrebări şi răspunsuri.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button