Economic

BRAŞOV. Controale la beneficiarii Start-Up Nation 2018, efectuate de Ministerul Economiei

 

Firmele din România, inclusiv din judeţul Braşov, care au câştigat bani prin programul Start-Up Nation 2018 vor fi controlate în prima parte a anului viitor de Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, pentru a se vedea modul cum au fost folosite fondurile şi dacă au fost păstrate locurile de muncă din proiectul iniţial.

„Cu certitudine vă spun că voi trimite controale să văd şi eu exact pe ce s-au cheltuit banii pe acest faimos program 2018 de succes, poate că aşa este, poate că e bine, dar vreau să văd că aceia care au luat punctaje suplimentare cu 4, 5, 6, 10 salariaţi îi mai şi ţin. Pentru că una este să ai o afacere de succes şi să fii corect şi alta este să măresc numărul de angajaţi şi să obţin un punctaj suplimentar. Vom face o evaluare clară a tuturor programelor Start-Up Nation în prima parte a anului viitor, pentru că vreau să prezint tuturor ceea ce s-a întâmplat. Dacă vor fi probleme, le voi prezenta, dacă nu, voi spune că nu au fost probleme cu Start-Up Nation 2018”, a declarat Virgil Popescu, ministrul Economiei, într-un interviu acordat Agenţiei Agerpres.

În acest context, oficialul a precizat că programul va continua cu o nouă ediţie anul viitor.

„Noi ne dorim un alt tip de Start-Up Nation, care să fie orientat către performanţă antreprenorială, către inovare, către IT. Poate că îi vom spune Start-Up Tech Nation, o să vedem cum. Oricum, vom lansa un program în cursul anului viitor. Dar primul lucru pe care îl vom face anul viitor este să începem evaluarea proiectelor de start-up, ca să vedem şi noi exact unde sunt”, a explicat Virgil Popescu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button