Economic

Braşov. Camera de Comerţ şi Industrie a recompensat peste 2.000 de firme pentru excelenţa în afaceri

 

Camera de Comerţ şi Industrie Braşov a organizat, în 23 mai 2019, la Braşov, cea de-a XIV-a ediţie a Galei „Premiile Excelenţei în Afaceri” 2019.

Evenimentul a recompensat societăţile comerciale din judeţul Braşov care au obţinut performanţe economice deosebite în ultimii 25 de ani, o perioadă marcată de transformări profunde atât pe plan economic, cât şi pe plan social.

„Meritele câştigătorilor sunt multiple. Eforturile susţinute, seriozitatea, ambiţia, perseverenţa le-au permis să-şi adjudece excelenţa, fiind un barometru al performanţei mediului local de afaceri. Sunt recompensate rezultatele obţinute de firmele ale căror manageri au dovedit că au viziune, sunt răsplătite eforturile echipelor de management care au înţeles că traversarea perioadelor dificile presupune decizii curajoase, ale căror cuvinte cheie sunt reorientare şi adaptare”, a declarat Silviu Costea, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Braşov, la solicitarea „Transilvania Expres”.

În cadrul manifestării au fost premiate peste 2.000 de firme. 36% dintre acestea sunt active în sectorul serviciilor, 30% în industrie, 23% în comerţ, 6% în construcţii şi 5% în agricultură.

Barometru al performanţei

Barometru al performanței în afaceri, gala organizată de Camera de Comerț și Industrie Brașov a premiat firme din 15 domenii de activitate: industria produselor primare; industria construcţiilor metalice; construcţia de maşini, utilaje, echipamente, mijloace de transport; industria uşoară; industria lemnului, celulozei şi hârtiei; edituri, tipografii; industria alimentară şi a băuturilor; agricultură, piscicultură, silvicultură; construcţii; comerţ cu ridicata; comerţ cu amanuntul; turism; transporturi; servicii profesionale şi servicii generale.

Totodată, au fost acordate premii pentru 25 de ani de activitate pentru companiile înmatriculate în anul 1994; pentru creativitate şi pentru eficienţa în managementul mediului. De asemenea, 150 de firme exportatoare au fost evidenţiate în ediţia din acest an. În acelaşi timp, a fost răsplătită implicarea companiilor în proiecte de responsabilitate socială, precum și managementul modern axat pe utilizarea eficientă și eficace a resurselor, fie ele financiare, materiale sau umane.

Gala „Premiile Excelenţei în Afaceri” 2019 reprezintă şi o importantă platformă de networking, prin intermediul căreia fiecare are ocazia de a stabili contacte și viitoare parteneriate, reunind peste 300 de oameni de afaceri, autorități publice și personalități remarcabile pentru mediul economic brașovean.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button