Economic

BLACK FRIDAY ȘI LA BRAȘOV – NOUTĂȚI. S-a vândut și Ferrari-ul de pe eMAG!!! UPDATE. Comanda a revenit…

 

UPDATE 2. Conform eMag, circa un milion de produse s-au vândut până la ora 15.00. Pe primul loc în top sunt electrocasnicele mici, urmate de produsele de îngrijire personală și de televizoare.

Lider la comenzi online de Black Friday este Clujul, urmat de București și Iași. Apoi vin, potrivit libertatea.ro, Miercurea Ciuc, Sibiu, Alba Iulia, Brașov, Zalău, Tg. Mureș și Timișoara.

…………………………………………………………………………………………………………

UPDATE 1. În 4 ore de când s-a dat startul „operațiunii” Black Friday la eMAG, plățile au ajuns la un nivel record, reprezentând 41% dn totalul comenzilor. S-au comandat peste 750.000 de produse, valorând peste 250 de milioane de lei. În țară, orașele aflate pe podium în topul comenzilor date sunt: Cluj, București și Sibiu.

………………………………………………………………………………………………………….

UPDATE. Deși inițial s-a vehiculat că Ferrari-ul a fost vândut, ulterior anunțul cu mașina de vânzare pentru 263.000 de euro a reapărut pe site-ul eMag, aceasta fiind disponibilă.

A fost dat, însă, un autoturism Volvo XC 90, în valoare de 59.000 euro.

…………………………………………………………………………………………………………….

Nebunia declanșată de Black Friday a atins, și anul acesta, cote maxime în România, prin urmare și în Brașov.

Mașina Ferrari pusă în vânzare de eMAG s-a vândut deja, așa cum a informat libertatea.ro, fiind achiziționată cu suma de 263.000 de euro. Bolidul a beneficiat de o reducere de 45.000 de euro.

Și un BMW 840d a fost cumpărat cu suma de 110.485 de euro.

Altfel, cumpărătorii s-au arătat nemulțumiți de faptul că la unele produse puse în vânzare online stocurile au fost mici, epuizându-se rapid. Unii au reclamat că la eMag au fost, la un moment dat, probleme cu efectuarea plăților online, dar acestea au fost remediate.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button