Economic

Black Friday 2023 – Update. Vânzări uluitoare în prima jumătate de oră / Ce au achiziționat românii

Black Friday 2023 a început la eMAG în această dimineață la ora 7.16. În prima jumătate de oră s-au generat vânzări de peste 240 de milioane de lei.

Potrivit Retail.ro, în acest interval de timp, românii au achiziționat, cu ocazia Black Friday 2023, 9 modele auto din cele 130 puse la dispoziție. De asemenea, au cumpărat peste 250 de pachete de vacanțe. Totodată, au achiziționat 930 de grame de aur, dar și circa 7.000 de kilograme de carne de porc.

Potrivit sursei citate, categoria de produse cu cele mai multe comenzi de Black Friday 2023 este dată, până la această oră, de băuturi, băcănie, petshop și curățenie, semn că românii se pregătesc de sărbători.

Update – ora 10.00. Românii se înghesuie în continuare la vacanțe cu ocazia Black Friday 2023, numărul nopților de cazare vândute trecând de pragul de 800. În plus, numărul autoturismelor achiziționate a urcat la 11, iar carnea de porc rămâne și ea în top, ajungând la peste 14.000 de kilograme vândute. O altă categorie de produse care a înregistrat o creștere substanțială este cea de Sănătate și Frumusețe. Nu în ultimul rând, cele mai multe comenzi au fost solicitate în easybox-uri.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
23 zile în urmă

[…] Black Friday 2023 – Update. Vânzări uluitoare în prima jumătate de oră / Ce au achizițio… […]

Back to top button