Economic

Alexandru Petrescu va asigura interimatul la Ministerul pentru Mediul de Afaceri, după demisia lui Florin Jianu

 

Premierul Sorin Grindeanu a anunţat, în această după-amiază, că ministrul Economiei, Alexandru Petrescu, va asigura interimatul la Ministerul pentru Mediul de Afaceri, după demisia lui Florin Jianu.

„O să fac o propunere pentru interimat, astfel încât să vină să susțină bugetul ministerului pentru IMM, pe ministrul Economiei, domnul Petrescu”, a spus Sorin Grindeanu.

Şeful Guvernului afirmă că Florin Jianu nu a mai rezistat presiunii şi din acest motiv a decis să demisioneze. „Poate că unii dintre colegii mei, în speță domnul Florin Jianu, n-a rezistat la acest asalt și atunci la ceea ce înseamnă activitatea sa a făcut un pas în spate. Nu e simplu să primești înjurături legate de familia ta, de părinții tăi și așa mai departe”, a conchis Sorin Grindeanu.

În ultimele zile, mii de români au ieşit în stradă în toată ţara pentru a protesta împotriva ordonanţelor de modificare a Codurilor penale. De altfel, primul ministru a reiterat ideea că Executivul nu va renunţa la aceste ordonanţe şi va merge mai departe.

Citiţi şi:

Un ministru din Guvernul Grindeanu A DEMISIONAT!!!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare