Delicte

Zeci de pietoni și șoferi din Brașov, sancționați de polițiști (video)

Zeci de pietoni și șoferi din municipiul Brașov au fost sancționați, ieri, în cadrul unei acțiuni rutiere. Polițiștii au făcut controale pentru a reduce numărul accidentelor de circulație în care sunt implicați pietoni.

De asemenea, au acționat pentru depistarea șoferilor care încalcă limita legală de viteză.

Acțiunea a avut loc în intervalul orar 9.00 – 14.00. La activități au participat agenți de la Biroul Rutier, în colaborare cu Serviciul Criminalistic Brașov și Serviciul Cabinet.

„Majoritatea activităților desfășurate au fost prioritizate pe conștientizarea celor două categorii de participanți asupra riscurilor la care aceștia sunt expuși, precum și asupra situațiilor de risc pe care le creează odată cu nerespectarea normelor rutiere, în acest sens, fiind realizate informări cu privire la legislația în vigoare”, a explicat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, agent principal Nadia Olaru.

După cum informam, au fost date și sancțiuni, 100 la număr. Dintre acestea, 35 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză. De asemenea, au fost sancționați 48 de pietoni, pentru traversare neregulamentară. Celelalte 17 amenzi/avertismente au fost aplicate pentru alte abateri la regimul rutier.„Reamintim faptul că scopul tuturor activităților desfășurate de către polițiștii brașoveni nu este acela de a aplica sancțiuni contravenționale, dar nu va fi tolerată nicio abatere de la lege”, a transmis sursa citată.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare