Delicte

Xonia oferă primele declarații după ce a fost prinsă băută la volan

Xonia oferă primele declarații după ce a fost prinsă băută la volan. Cântăreața Xonia a fost prinsă de polițiștii rutieri vineri dimineață conducând băută și sub influența drogurilor,

Vineri seară, cântăreaţa a scris pe o reţea socială că testul pentru droguri ar fi dat eroare, dar a recunoscut că băuse vin cu câteva ore înainte. Xonia spune că a mers la I.N.M.L pentru a i se lua probe biologice și pentru a arăta dovada contrară a rezultatului.

Referitor la întâmplarea intens mediatizată în ceea ce mă privește, vreau să vă asigur de întreaga mea bună credință, precum și de faptul că niciodată, în nicio împrejurare, nu am consumat substanțe interzise și nu încurajez asemenea comportamente. Din acest motiv m-am deplasat la I.N.M.L în vederea prelevării de probe biologice, pentru a face dovada contrară. Am convingerea că rezultatul testelor biologice vor evidenția lipsa unor astfel de substanțe, urmând ca organele statului să stabilească explicația pentru care dispozitivul de control inițial a furnizat indicii false sau eronate, ori care sunt factorii care pot influența un astfel de rezultat”, a transmis Xonia pe pagina de Instagram.

În ceea ce privește consumul de băuturi alcoolice, astfel cum am declarat și în fața autorităților, cu mult anterior de a mă urca la volan consumasem o cantitate mică de vin și am considerat, în mod greșit, se pare, că după trecerea unui interval de timp, alcoolul s-ar fi eliminat. O astfel de apreciere eronată este o greșeală, pe care mi-o asum și, și nici de cum o sfidare a legii. Nu recomand nimănui să procedeze astfel. Sunt un om onest și așa voi continua să fiu. Până la primirea rezultatelor și finalizarea procedurilor legale, vă rog să-mi respectați decizia de a nu vorbi despre acest aspect. Vă mulțumesc pentru înțelegere!”, a mai spus Xonia.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
multumit
10 luni în urmă

La cum arata,asta pare tot timpul drogata/beata!

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare