Delicte

(Video) Tineri cercetați penal, în județul Brașov, pentru întreceri neautorizate pe drumurile publice

Tineri cercetați în județul Brașov pentru întreceri neautorizate pe drumurile publice…

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au întocmit un dosar penal și efectuează cercetări față de două persoane bănuite de organizarea și participarea la întreceri neautorizate pe drumurile publice.

„La data de 17 iulie a.c., în jurul orei 23.20, un echipaj de poliție din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș, în timpul patrulării pe o stradă din municipiu, a surprins două autoturisme ai căror conducători participau la o întrecere ilegală. Persoanele implicate în întrecere au fost identificate și legitimate de polițiști, acestea fiind doi tineri, de 22 și 21 de ani, cu domiciliul în municipiul Făgăraș.


Întrucât acțiunea de întrecere cu autovehiculele pe drumuruile publice a celor surprinși contravine normelor rutiere, polițiștii au întocmit, în cauză, dosar penal, pentru care se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de «împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice».
Activitățile de cercetare sunt continuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, urmând a se propune soluție legală la finalizarea acestora”,
a informat Inspectoratul de Poliție Județean Brașov.


Poliția Brașov atrage atenția că, în astfel de activități de întrecere, atât cei implicați, cât și persoanele aflate în zonă pot suferi accidentări grave. De altfel, în timpul întrecerii surprinse de polițiști, autorismelele implicate au fost avariate.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button