Delicte

[ViDEO] Județul BRAȘOV. Prinși de jandarmi în timp ce descărcau deșeuri lângă râu (VIDEO) / Amenzi USTURĂTOARE pe numele făptașilor

  • IMG-20220226-WA0002_294915.jpg

O patrulă de jandarmi aflată în serviciu pe raza localității Zărnești, județul Brașov, a surprins doi bărbați care descarcau dintr-o căruță resturi menajere și zootehnice în apropierea râului Bârsa, zona Podu Turcului.

Cei doi bărbați au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare de 4.000 lei fiecare, conform OUG 23/2008 privind pescuitul și acvacultura și li s-a pus în vedere  să ridice gunoaiele din acea zonă, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov, Luiza Dănilă.

Toleranța noastră pentru astfel de gesturi este zero, având în vedere și încălcarea legii, dar mai ales preocuparea și grija noastră pentru mediul înconjurător. Este de datoria noastră, a tuturor, să fim responsabili și atenți cu natura, pentru că efectele negative ale schimbărilor climatice din ultimii ani le-am resimțit cu toții”, a precizat sursa citată.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button