Delicte

Val de dosare penale în traficul din județul Brașov

Val de dosare penale în traficul din județul Brașov…

Polițiștii rutieri brașoveni au întocmit mai multe dosare penale, ieri, pentru conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe interzise.
Astfel, un tânăr de 22 de ani are dosar penal în urma unui control efectuat la ora 1.15 noaptea.

„La data de 16 iulie a.c., în jurul orei 01.15, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov, Biroul Rutier Brașov, au oprit în trafic, pentru control, un tânăr de 22 de ani, care conducea un autovehicul în timp ce se afla sub influența substanțelor interzise. În timpul verificării documentelor conducătorului auto, polițiștii au observat o stare de agitație asupra celui oprit, astfel că au efectuat o testare pentru a se vedea dacă persoana oprită este aptă să conducă. Rezultatul testului a fost pozitiv pentru substanța cannabis, motiv pentru care bărbatul a fost condus la o unitate medicală, unde i s-au recoltat mostre biologice pentru a se stabili cu exactitate tipul de substanță consumată”, a informat IPJ Brașov.


La ora 2.30, polițiștii rutieri au oprit, pe str. Șirul Livezii din Brașov, un bărbat de 47 de ani care avea 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Și lui i-au fost recoltate probe biologice.


Dimineața, în jurul orelor 9.00, un șofer în vârstă de 23 de ani, din Văleni-Dâmbovița (jud. Dâmbovița), a fost depistat cu 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. Controlul a avut loc pe DN 73, în zona stațiunii Bran.
Tânărului i-au fost recoltate probe biologice.


În jurul orelor 23.30, polițiștii din Codlea au depistat, pe str. Dacia, un șofer în vârstă de 38 de ani, din localitate, care avea 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Polițiștii au condus persoana la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice.


Cu o noapte înainte, pe 15 iulie, în jurul orelor 23.45, polițiștii au oprit în trafic un bărbat de 38 de ani, din localitatea Cristian, județul Brașov, care conducea o autoutilitară pe strada Curmăturii, din municipiul Brașov. „În timp ce polițiștii efectuau controlul, au observat indicii în comportamentul conducătorului auto din care reieșea că s-ar fi aflat sub influența substanțelor interzise, fapt pentru care s-a procedat la testarea sa din punct de vedere al prezenței substanțelor psihoactive, iar rezultatul a fost pozitiv la substanța cannabis. În consecință, bărbatul a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de mostre biologice pentru a se stabili cu exactitate prezența în organism a substanțelor psihoactive consumate”, a anunțat IPJ Brașov.


În toate cazurile, cercetările sunt continuate sub coordonarea unui procuror.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
11 luni în urmă

[…] Ca urmare firească tănarului i-sa adus la cunoștință că a consumat canabis fapt care îi va aduce un dosar penal  cu titlul Coducere sub influența substanțelor inerzise  dar până acolo tânprul a fost dus la specialisti medicali  sau în… Citeşte mai mult »

Back to top button