Delicte

Update. ŞOCANT. Şi-a tranşat soţul acasă, apoi a împachetat resturile umane şi le-a dus în alt judeţ, să le arunce la gunoi

Doar capul victimei a fost găsit în locuinţă, la coşul de gunoi

 
Femeia care şi-a ucis şi şi-a tranşat soţul a dorit să scape de resturile umane aruncându-le la gunoi, azi-noapte, pe raza judeţului Iaşi. Suspecta, care este din Roman, judeţul Neamţ, a fost prinsă după ce s-a deplasat cu cadavrul făcut bucăţi în Târgu Frumos, judeţul Iaşi, la bordul unui autocar.
Potrivit anchetatorilor, după ce a coborât în gara din localitatea respectivă, s-a urcat cu bagajele într-un taxi. Bărbatul de la volan a fost cel care a sunat la 112, imediat după ce femeia a coborât din maşină, el fiind alertat de genţile suspecte pe care clienta le avea cu ea.
Astfel, poliţiştii locali au găsit în zona în care a coborât femeia trei saci în care se afla trupul tranşat al unui bărbat. Sacii fuseseră aruncaţi într-un container de lângă piaţa din Târgu Frumos.
„Femeia a fost găsită la 100 de metri de piaţă, a fost legitimată, procurorii criminalişti determinând faptul că este din Roman şi că ar fi venit în cursul nopţii cu autocarul cu cei trei saci, bine împachetaţi“, a declarat Carmina Pascal, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi. Capul victimei nu a fost găsit în tomberon, ci în locuinţa femeii, stabilindu-se că este vorba chiar despre soţul suspectei, potrivit gazetarul.ro. În continuare, anchetatorii ar căuta organele interne ale bărbatului şi, pare-se, organele genitale.
Conform presei centrale, femeia are 63 de ani şi ar fi fost cadru didactic, în prezent fiind pensionară.
 
CITIŢI ŞI:
 
 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button