Delicte

Update. Cei patru bărbați acuzați că au furat din locuințe, inclusiv la BRAȘOV, au fost reținuți

 
Cei patru bărbați acuzați că au comis mai multe furturi din locuințe, în județele Brașov, Ilfov și Cluj, precum și în București, trei dintre ei fiind prinși în flagrant, azi-noapte, au fost reținuți pentru 24 de ore. Ei au fost reținuți de polițiștii de investigații criminale din Ilfov, care se ocupă ce cercetări, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu. 
Amintim că, în urma flagrantului, anchetatorii au efectuat patru percheziții în București, dintre care una la o casă de amanet la care suspecții ar fi valorificat din bunurile furate.
„În urma percheziţiilor, poliţiştii au descoperit o armă neletală, deţinută în mod ilegal de către una dintre persoanele vizate, 150 de grame de bijuterii din aur, bani, ceasuri şi aparatură electronică”, potrivit reprezentanților Poliției Române.
Suspecții ar fi acționat în perioada decembrie 2015-ianuarie 2016, intrând în blocuri sub pretextul că distribuiau pliante, pentru a verifica dacă proprietarii se află în apartamentele vizate. Dacă oamenii erau plecați de acasă, indivizii pătrundeau în locuințe prin escaladarea și forțarea ferestrelor de tip termopan.
„În urma flagrantului organizat noaptea trecută în municipiul Alba Iulia, precum şi a probatoriului administrat, cei în cauză au fost conduşi la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov pentru audieri, pe numele lor fiind emise ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat şi tentativă la furt calificat”, conform Poliției.
Bărbații vor fi propuși spre arestare preventivă mâine.
 
CITIȚI ȘI:
 
 
 
 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button