Delicte

Update. BAC. BRAȘOV. Pentru ce infracțiune au deschis polițiștii dosar penal

 

Polițiștii brașoveni fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „divulgarea informațiilor secrete de serviciu sau nepublice”, după ce au fost sesizați cu privire la faptul că ar fi apărut pe internet, în timpul examenului de Bacalaureat, imagini cu subiectele la „Anatomie”.

„Inspectoratul de Poliție Județean Brașov a fost sesizat cu privire la faptul că în mediul online, pe un site de socializare, ar fi fost postate două fotografii conținând subiectele la disciplina «Anatomie» din cadrul examenului de Bacalaureat, sesiunea august-septembrie 2021, fotografii ce ar fi fost realizate în timpul examenului. În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de divulgarea informațiilor secrete de serviciu sau nepublice, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov în care se va propune solutie legala la finalizarea anchetei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, comisar de poliție Alina-Maria Ivan.

Amintim că, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Școlar al Județului (IȘJ) Brașov, Valentin Bucur, polițiștii au fost chemați la centrul de examen de la Liceul Tehnologic Silvic „Dr. Nicolae Rucăreanu” din municipiul Brașov.

Pentru mai multe date, VEZI ȘI:

Update BRAȘOV. Fraudă la Bacalaureat: poliția a fost chemată în centrul de examen (VIDEO)

BRAȘOV. Fraudă la Bacalaureat!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button