Delicte

Unul dintre suspecţii în cazul crimei de la Sibiu a fost prins

Unul dintre suspecţii în cazul crimei de la Sibiu a fost prins.

Unul dintre cei trei suspecţi în cazul jafului urmat de crimă de la Sibiu a fost prins, joi seară, informaţia fiind confirmată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu. Instituţia nu a oferit deocamdată mai multe detalii, dar se pare că este vorba despre singurul dintre suspecţi care mai era în ţară.

Doi dintre cei care au participat efectv la comiterea faptei şi femeia implicată în dosar au fugit din ţară în seara zilei de 7 noiembrie, după ce s-a aflat că victima lor a decedat. Doar unul dintre suspecţi – Laurenţiu Lăcătuşu – mai era în ţară. Toţi trei suspecţi sunt din judeţul Dolj şi se pare că acolo a fost prins suspectul. 

Şeful Poliţiei Sibiu a explicat că au fost vizionate imagini din peste 100 de locaţii, care au acoperit 10 kilometri pătraţi din municipiul Sibiu, dar şi din comuna alăturată Şelimbăr. De asemenea, poliţiştii au vizionat imagini din 67 de locaţii, are au cumulat peste 1.000 de ore de filmare.

Anchetatorii au explicat că au fost cinci suspecţi – 4 bărbaţi şi o femeie care au plecat de la Dumbrăviţa, judeţul Timiş, cu o maşină pe care au lăsat-o la Deva. În municipiul Sibiu au intrat cu o altă maşină. Femeia a închiriat un apartament pentru 3 nopţi, apoi ea şi bărbatul au plecat din oraş, neluând parte la jaf şi crimă. Potrivit anchetatorilor, suspecţii au urmărit casa victimei, încă din noaptea de 4/5 noiembrie.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
3 luni în urmă

[…] Poliţiştii continuă activităţile specifice, pentru localizarea celui de-al treilea bărbat, bănuit în cauză. […]

Back to top button