Delicte

Un tânăr de 18 ani, din Brașov, a „spart” conturile de socializare ale unei fete cu ajutorul unui link

Un tânăr de 18 ani, din Brașov, a „spart” conturile de socializare ale unei fete cu ajutorul unui link. Polițiștii din cadrul Serviciul de Investigatii Criminale Brașov efectuează cercetări pentru „acces ilegal la un sistem informatic”.


„În urma activităților desfășurate, polițiștii au reușit identificarea unui tânăr, în vârstă de 18 ani, din municipiul Brașov, care, în noaptea de 18/19.12.2022, ar fi transmis un link, prin intermediul unei aplicații de comunicare, unei persoane de sex feminin, sub pretextul că acesta ar fi calea de acces către un videoclip, determinând astfel persoana vătămată să introducă username-ul și parola de acces la o rețea de solicializare. Prin această modalitate suspectul ar fi obținut acces la toate conturile de socializare ale persoanei vătămate.


În  cadrul activităților operative desfășurate, polițiștii au pus în aplicare, în  data de 16 martie 2023, un mandat de percheziție domiciliară la locuința persoanei bănuite de comiterea faptei, ocazie cu care au fost descoperite și ridicate mai multe medii de stocare și sisteme informatice”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, subcomisar Florentina Manolache.


Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button