Delicte

Un șofer și un motociclist, reținuți pentru 24 de ore de polițiștii brașoveni

Un șofer și un motociclist, reținuți pentru 24 de ore de polițiștii brașoveni…

Agenții din cadrul Secției de Poliție Rurală Feldioara efectuează cercetări într-un dosar penal pe care l-au întocmit după ce un conducător auto a fost identificat în trafic fără permis de conducere și sub influența alcoolului.


„La data de 29 iulie a.c., în cadrul unei acțiuni nocturne, efectuată de polițiștii rutieri în localitatea Tărlungeni, din județul Brașov, au oprit un autovehicul al cărui conducător auto prezenta indicii că s-ar afla sub influența alcoolului.
După testatea pe care polițiștii au făcut-o conducătorului auto din punct de vedere al consumului de alcool, au stabilit că bărbatul consumase alcool, acesta având o alcoolemie de 0, 99 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Mai mult decât atât pentru că cel oprit le-a spus polițiștilor că nu are permisul de conducere asupra sa, a fost verificat în bazele de date, de unde s-a stabilit că bărbatul, de 42 de ani, nu este posesor de permis de conducere”
, a informat IPJ Brașov. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. Dosarul penal întocmit este instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

În al doilea caz, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Brașov au dispus reținerea unui motociclist după ce a fost identificat în trafic conducând fără să dețină permis de conducere și sub influența substanțelor interzise.

„La data de 29 iulie a.c., în jurul orei 18.00, în cadrul unei acțiuni efectuată de polițiștii rutieri pe DN 13 pentru identificarea conducătorilor auto ce comit abateri la regimul rutier, au oprit o motocicletă al cărui conducător auto prezenta indicii că s-ar afla sub influența substanțelor interzise, datorită comportamentului nefiresc pe care îl manifesta.


După testatea pe care polițiștii au făcut-o conducătorului auto, s-a stabilit că bărbatul, de 33 de ani, consumase cannabis. De asemenea, motociclistul nu era nici posesor de permis de conducere, aspecte confirmate prin interogările efectuate de polițiști în bazele de date”
, se arată în buletinul Poliției.
Și motociclistul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore.
Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rupea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button