Delicte

Un elev a fost împușcat mortal de un coleg

Un elev a fost împușcat mortal de un coleg.

Incidentul a avut loc, joi, într-o școală din orașul Offenburg, sud-vestul Germaniei, după ce atacatorul a intrat într-o sală de clasă la ora prânzului, s-a apropiat de un coleg de clasă și a deschis focul cu o armă. Ulterior, victima a murit la spital, relatează Deutsche Welle.
Băiatul care a deschis focul, un alt elev din acea școală, a fost reținut în timpul unei operațiuni de amploare a poliției.

Poliția este la fața locului cu numeroase forțe. Nu mai există niciun pericol”, au transmis autoritățile locale într-un comunicat. Poliția și procurorii cred că suspectul a acționat singur și, potrivit primelor informații, motivul atacului armat îl reprezintă o „dispută” anterioară dintre cei doi elevi. Suspectul urma să fie prezentat în faţa unui judecător de instrucţie competent în vederea eliberării unui mandat de arestare.

Victima atacului, un elev de clasa a IX-a, a fost transportată de urgență la spital, unde a murit din cauza rănilor. Cei 180 de elevi care se aflau în școală în momentul atacului au rămas în clase, până la finalul unei percheziţii a clădirii. Elevii au fost conduşi apoi în sala de sport a școlii, de unde au fost predaţi părinţilor.
Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button