Delicte

Un brașovean a mușcat un polițist

Un brașovean a mușcat un polițist. Un bărbat din Brașov este urmărit penal și petrece Paștele după gratii, după ce a muşcat de picior un poliţist aflat în misiune. Bărbatul de 46 de ani s-a enervat pe cei trei poliţişti ajunşi la locuinţa sa pentru a verifica de ce iese fum gros şi i-a apostrofat pe oamenii legii, iar pe unul dintre ei l-a şi muşcat de gambă, a anunţat Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov.

Un brașovean a mușcat un polițist. Cei trei poliţişti au fost chemaţi prin numărul unic de urgenţă 112, pentru a verifica de unde iese fumul gros din gospodăria bărbatului. Acesta s-a enervat, i-a înjurat, iar pe unul dintre agenţi l-a şi muşcat de picior, în timp ce încerca să se opună imobilizării. Incidentul s-a petrecut pe 13 aprilie, în jurul orei 15.17, a anunţat sursa citată. Bărbatul s-a ales cu un dosar penal pentru „săvârșirea unei infracțiuni de ultraj prin loviri sau alte violențe, prev. de art. 257 alin. (1) și (4) C.pen., raportat la art. 193 alin. (2) C.Pen”. A fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Un brașovean a mușcat un polițist. „La data de 13.04.2023, în jurul orei 15:17, persoana vătămată, agent de poliție din cadrul Poliției Municipiului Brașov, alături de alți doi colegi, s-a deplasat la un apartament situat la parterul unui bloc de locuințe din zona Bartolomeu, fiind sesizați prin 112 cu privire la faptul că din acea locuință se degajau cantități mari de fum. Ajunși la fața locului, au constatat că din apartamentul respectiv, a ieșit o persoană de sex masculin, în vârstă de 46 de ani, care le-a spus că totul este în regulă și că nu este necesar ca aceștia să pătrundă în apartament, deși se degajau în continuare cantități mari de fum. Întrucât exista riscul ca sursa fumului să nu fi fost stinsă, agenții de poliție au încercat să pătrundă în apartament, însă inculpatul s-a opus, devenind agresiv verbal. S-a procedat la imobilizarea acestuia, însă pe parcursul punerii în aplicare a procedeului, persoana vătămată a fost mușcată puternic în zona gambei drepte”, au transmis procurorii.

Arestat preventiv

La data de 14 aprilie 2023, Judecătoria Brașov a admis propunerea de arestare preventivă a Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, dispunând arestarea preventivă a inculpatului pentru 30 de zile.

Actele de urmărire penală au fost realizate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov, fiind delegată efectuarea unor acte către Biroul de Investigații Criminale. Facem precizarea că faza urmăririi penale are ca obiect strângerea probelor necesare cu privire la existența infracțiunilor, la identificarea persoanelor care au săvârșit o infracțiune și la stabilirea răspunderii penale a acestora, pentru a se constata dacă este sau nu cazul să se dispună trimiterea în judecată. De asemenea, punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpat presupune existența unei suspiciuni rezonabile, pe bază de probe, cu privire la săvârșirea unei infracțiuni de către o persoană și nu este de natură a răsturna prezumția de nevinovăție”, se menționează în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
1 an în urmă

Asta numai unul precum barbughe putea fi!

Back to top button