Delicte

Un bărbat și-a omorât fiul de 11 ani în bătaie

Un bărbat și-a omorât fiul de 11 ani în bătaie. Un bărbat și-a bătut crunt fiul în vârstă de 11 ani, apoi a sunat la numărul de urgență și a anunțat că micuțul a căzut dintr-un copac.

În dimineața zilei de 18 iunie 2022, într-un moment de furie, Michael Harrison, 41 de ani, a aruncat un scaun, apoi și-a luat propriul copil la pumni, chiar în casa în care aceștia locuiau. Apoi, individul l-a urcat pe micuț într-o dubă și l-a dus într-o zonă în care se afla un parc.

În cele din urmă, la patru ore de la atacul brutal, el a chemat ambulanța și a anunțat că fiul său a căzut dintr-un copac. Copilul a fost găsit de medici în stare gravă. Transportat de urgență la spital, acesta a murit.

La autopsie, medicii legiști au constatat că Mikey Harrison a suferit o lacerație severă la ficat, multiple răni la cap, brațe, spate și picioare, informează BBC.

Cu toate acestea, un expert medical a afirmat că, probabil, copilul ar fi supraviețuit sângerării interne severe care s-a produs în organismul lui, dacă tatăl său solicita imediat ajutor de specialitate.

În instanță, inițial, Michael Harrison a susținut că fiul său a căzut dintr-un copac, apoi a pledat vinovat pentru omor din culpă. În cele din urmă, el și-a recunoscut crima la începutul acestui an. Totuși, el nu a spus de ce și-a atacat fiul. 

Un bărbat și-a omorât fiul de 11 ani în bătaie. Recent, pentru fapta pe care a comis-o, bărbatul a fost condamnat la închisoare pe viață. Totuși, el ar putea fi eliberat condiționat după ce stă în spatele gratiilor cel puțin 21 de ani și 6 luni.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button