Delicte

Un bărbat a omorât un câine şi l-a târât pe străzi

Un bărbat a omorât un câine şi l-a târât pe străzi.
Un bărbat de 59 ani, din comuna băcăuană Secuieni, a fost reţinut de poliţişti sub acuzaţia că a omorât un câine. Pe care apoi l-a legat de o căruţă şi l-a târât prin localitate. Filmarea în care se observă cum un bărbat târăște cu căruţa trupul câinelui legat cu un lanţ a ajuns pe internet.
Poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor Bacău s-au autosesizat din oficiu.

Din buletinul de analiză anatomopatologică a rezultat că moartea câinelui a fost violentă. (…) poliţiştii au dispus reţinerea bănuitului, pentru săvârşirea infracţiunii de uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, subcomisarul Cătălina Păduraru.

Poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor atrag atenţia că uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept, se pedepseşte cu închisoare de la 2 la 7 ani.

Foto: captură video


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
vlad
1 an în urmă

Ce i-a facut boratul asta cainelui, trebuie sa i se faca si lui! Dar vor lua foc ong-urile mizerabile si vor spune ca nu-i corect politic, ca nenorocitul are 9 copii si trebuie sprijinit! Vai de capul nostru.

Willy
Răspunde la  vlad
1 an în urmă

Oengeuri useriste cu tricouri albe?

Back to top button