Delicte

Un asistent medical ar fi violat o pacientă de 18 ani

Un asistent medical ar fi violat o pacientă de 18 ani. Un asistent medical de la Spitalul de Psihiatrie din Oradea a fost suspendat din activitate, după ce ar fi violat o pacientă în vârstă de 18 ani. Agresiunea sexuală ar fi avut loc în noaptea de duminică spre luni, chiar în spital. Cazul este investigat de Poliție și Parchet, scrie eBihoreanul.

Asistentul medical are 52 de ani și lucrează în secția de Psihiatrie III a Spitalului Județean din Oradea. Conducerea unității medicale a fost sesizată luni dimineață, chiar de familia fetei.

Am primit luni o reclamație privind un viol care ar fi fost comis de un asistent de la secția Psihiatrie III și am luat de îndată măsurile care s-au impus. Pacienta presupusă victimă a agresiunii sexuale a fost trimisă la Serviciul de Medicină Legală, iar asistentul acuzat a fost suspendat din activitate. A fost trimis în concediu de odihnă, cu obligația de a se prezenta pentru audieri în fața unei comisii de cercetare administrativă pe care am dispus-o imediat“, a declarat Gheorghe Carp, managerul Spitalului Județean Oradea, pentru sursa citată.

Reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea au refuzat să ofere detalii din anchetă, pe motiv că datele solicitate “ar fi în măsură să pericliteze rezultatul anchetei”.

Potrivit Codului Penal, violul se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 10 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi. Pedeapsa este, însă, de la 5 la 12 ani atunci când “victima se află în îngrijirea, ocrotirea, educarea, paza sau tratamentul făptuitorului”.

Un asistent medical ar fi violat o pacientă de 18 ani. Pacienta ar fi fost internată la Psihiatrie de familie pentru problemele pe care le avea cu alcoolul, au declarat surse medicale pentru Bihon.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button