Delicte

Trupul unei vedete de 28 de ani, găsit dezmembrat

Trupul unei vedete de 28 de ani, găsit dezmembrat. Poliţia din Hong Kong a arestat trei persoane suspectate în cazul morţii unei tinere top-model, Abby Choi, 28 de ani, ale cărei resturi dezmembrate au fost găsite, după o ceartă cauzată de bani, cu familia fostului său soţ, au spus autorităţile din Hong Kong.
Resturile modelului şi vedetei social-media Abby Choi, a cărei imagine a apărut săptămâna trecută pe coperta revistei de modă L’Officiel Monaco, au fost descoperite vineri într-o casă închiriată din districtul Tai Po.

Locuinţa a fost special amenajată pentru ca autorul sau autorii crimei să scape de cadavru, conform poliţiei, transmite şi CNN.

Încă nu am găsit capul. Două oale de tocană suspectate că ar conţine ţesut uman au fost lăsate la faţa locului, împreună cu un fierăstrău electric şi o maşină de tocat carne folosite pentru a tăia carnea umană“, le-a explicat jurnaliştilor Alan Chung, şef al poliţiei din Hong Kong, după ce a anunţat descoperirea membrelor tinerei în interiorul unui frigider.

Cunoscută la nivel internaţional

În calitate de model, Abby Choi era cunoscută la nivel internaţional, ultimul eveniment de modă la care a participat fiind Elie Saab Spring Summer 2023 Haute Couture, desfăşurat la Paris luna trecută, mai menţionează CNN.
Tatăl, mama şi fratele mai mare al fostului său soţ au fost arestaţi şi sunt acuzaţi de crimă, în timp ce fostul soţ este dat în urmărire.

Credem că victima şi familia fostului său soţ au avut numeroase certuri pentru sume mari de bani. Cineva era nemulţumit de modul în care victima îşi gestiona banii, fapt care a devenit probabil un mobil pentru crimă“, conform lui Chung.

Trupul unei vedete de 28 de ani, găsit dezmembrat. Abby Choi a fost văzută ultima oară, miercuri, de către fratele fostului său soţ, care era şoferul ei. Poliţia a precizat că membrii familiei fostului soţ au minţit pentru a-i pune pe anchetatori pe o pistă falsă.

Casa în care au fost găsite rămăşiţele lui Abby Choi a fost închiriată recent şi era nemobilată, ceea ce sugerează că locul a fost pregătit pentru a elimina cadavrul, conform declaraţiilor poliţiei.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
1 an în urmă

Se cam dezmembreaza chinezii, rusancii infecti. Ca-i model, ca-i patinator, incet incet le cad mainile, picioarele. O fi de la vaccinul rusesc Sputnik V? Sa vedem totusi ce zice coprocultorul sef barbughe putinistul. Asteptam sa ia mostra de rahat cu… Citeşte mai mult »

Back to top button