Delicte

Traficanți de droguri în uniformă, prinși în flagrant

Traficanți de droguri în uniformă, prinși în flagrant.

Un polițist și un fost jandarm din Dolj au fost condamnați la închisoare pentru trafic de droguri de mare risc. Au fost prinși în flagrant în timp ce vindeau substanțe interzise în Craiova.

Polițistul a fost condamnat la șase ani de închisoare cu executare iar fostul jandarm la opt ani de închisoare. Sentința dată de Tribunalul Dolj nu este încă definitivă. Un consumator de droguri, colaborator al DIICOT, s-a întâlnit cu polițistul de trei ori. A cumpărat de la el 18 doze de cocaină cu 8.700 de lei. Banii pe care i-a dat de fiecare dată polițistului erau de fapt bani din fondurile DIICOT. Apoi, s-a întâlnit cu fostul jandarm care era, de altfel, și furnizorul său de droguri, într-o benzinărie iar acolo a avut loc flagrantul.

Procurorii DIICOT au găsit în mașină bani, droguri și au aflat că amândoi se aflau sub influența substanțelor psihoactive. În fața instanței amândoi și-au recunoscut faptele. De altfel, fostul jandarm a mai avut probleme cu legea și în trecut tot din cauza drogurilor. La începutul anului 2022 el a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru trafic de canabis.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button