Delicte

Tineri reținuți pentru uciderea unui câine

Tineri reținuți pentru uciderea unui câine. Doi tineri din Alba au fost reţinuţi de poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor după ce unul ar fi omorât un câine cu o sapă, iar celălalt l-ar fi ajutat să îl captureze, potrivit unui comunicat transmis, marţi, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

Este vorba de un bărbat de 29 de ani şi unul de 30 de ani, din Leorinţ, comuna Rădeşti, care sunt cercetaţi pentru uciderea, respectiv complicitatea la uciderea, cu intenţie, a animalelor, fără drept.

Se pare că, în seara zilei de 23 martie 2023, cei doi ar fi urmărit câinele unui vecin, care scăpase din curtea acestuia, şi l-ar fi prins în curtea unuia din ei, context în care cel de 29 de ani i-ar fi aplicat mai multe lovituri, cu o sapă. Câinele ar fi reuşit să sară gardul imobilului, iar ulterior a fost găsit mort, pe un câmp, de către proprietar, care a anunţat poliţia“, se menţionează în comunicat.

Cercetările sunt continuate, potrivit IPJ Alba.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button