Delicte

Tânără ținută în lanțuri de tatăl său

Tânără ținută în lanțuri de tatăl său. Fata de 25 de ani a ajuns la spital cu un picior aproape în stare de putrefacție. Cazul s-a petrecut în localitatea Mireșu Mare, județul Maramureș, unde tânăra, care s-a întors în urmă cu cinci săptămâni din Anglia în România, a fost ținută în lanțuri timp de o lună.

Tatăl fetei, un bărbat cunoscut în evidențele medicale ca având probleme psihice, ar fi legat-o cu lanțul într-un colț al gospodăriei. Vecinii nu au mai suportat mirosul insuportabil care venea din locuința respectivă și au anunțat autoritățile, relatează presa locală.

Tânără ținută în lanțuri de tatăl său. Cei de la Primăria din Mireșu Mare, însoțiți de polițiști, au mers la gospodăria respectivă, iar când au pătruns în interior au găsit-o pe tânără cu necroze la piciorul drept, răni purulente și urme de fecale.

Imediat aceasta a fost preluată de un echipaj al ambulanței și a fost transportată la Spitalul Județean de Urgențe din Baia Mare, cu unul dintre picioare în stare de putrefacție. Medicii au fost nevoiți să-i amputeze degetele de la piciorul respectiv pentru a o putea salva.

Străbunica fetei era și ea în pat, într-o stare deplorabilă. Și ea a fost transportată la spital.

Tatăl fetei (55 de ani) a fost preluat de polițiști și s-a dispus internarea acestuia la Secția de Psihiatrie a Spitalului Municipal din Sighetu Marmației, unde medicii îi vor face o evaluare medicală.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button