Delicte

Tânără de 18 ani, prinsă șofând fără permis, în Brașov / Ea și o prietenă s-au ales cu dosar penal

O tânără de 18 ani a fost prinsă șofând fără permis, în municipiul Brașov.

„Polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Brașov au identificat în trafic o femeie care conducea un autoturism fără a fi deținătoare de permis de conducere.
La data de 7 iunie a.c., conducătoarea auto, o tânăra în vârstă de 18 ani, din județul Brașov, a fost oprită în trafic jurul orei 03.00, în cadrul unui control pe care polițiștii îl efectuau în scopul depistării celor care nu respectă prevederile legislațieie rutiere.


Pentru că tânăra oprită nu a putut prezenta permisul de conducere, polițiștii au interogat bazele de date aparținând Poliției Române, context în care au stabilit că aceasta nu este posesoare de permis de conducere.
Mai mult decât atât, verificările polițiștilor au stabilit că vehiculul i-a fost încredințat spre a fi condus pe drumurile publice, deși proprietarul acestuia, o altă tânără, de vârstă apropiată, avea cunoștință despre faptul că persoana oprită în trafic nu era deținătoare de permis de conducere”
, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, comisar Florentina Manolache.


Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care știe că nu posedă permis de conducere”. Dosarul este instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
5 luni în urmă

[…] Tânără de 18 ani, prinsă șofând fără permis, în Brașov / Ea și o prietenă s-au ales cu d… […]

Back to top button