Delicte

Tânăr ridicat de polițiști, în județul Brașov, după ce ar fi furat bani din contul unui vecin

Un tânăr a fost ridicat de polițiști, în județul Brașov, după ce ar fi furat bani din contul unui vecin, conform presei timișene. Fapta ar fi fost comisă în județul Timiș.

În august anul trecut, un bărbat din Lugoj sesiza Poliția cu privire la faptul că i-au dispărut din cont peste 2.000 de euro.
Polițiștii de la Investigații Criminale din mai multe județe au muncit pentru a-l depista pe suspect, conform opiniatimisoarei.ro.
El este un tânăr de 20 de ani care a fost ridicat din județul Brașov și dus la Timișoara.
Păgubitul și suspectul au fost vecini de bloc.

Cei doi nu au avut o relație apropiată. Dar, la un moment dat, tânărul a reușit să intre în locuința sa, i-a cotrobăit prin lucruri și i-a fotografiat cartea de identitate și cardul bancar. După ce s-a mutat din județ, cu ajutorul unei aplicații, și-a deschis cont la o altă bancă, folosindu-se de informațiile vecinului din Lugoj și a iscălit formularele electronice în fals. Apoi a luat banii din contul vecinului său.


Polițiștii au făcut cercetări în Timiș, în Sibiu, în Arad și în Hunedoara, până să aibă suficiente probe și să-l ridice pe suspect din Șinca, jud. Brașov.
Tânărul de 20 de ani este cercetat pentru „efectuarea de operaţiuni financiare in mod fraudulos, fals informatic și accesul ilegal la un sistem informatic”. Judecătorii din Timișoara au decis să-l plaseze sub controlul judiciar.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button